Život

Pažnja, pažnja!

Draganu Iliću ništa neće promaći ako je stvarno korisno za vas, vašu porodicu i prijatelje – najaktuelnije i najzanimljivije teme, i to u samo nekoliko minuta.

Izuvanje sa Irenom

Sećate se Irene Spasić iz „48 sati svadba“? Udala se, ima muža i dvoje male dece. Nju zanimaju samo porodične teme i Srbija iz ugla kakav niste navikli baš da viđate.

Brazilac sa Balkana

Thiago Ferreira je Brazilac koji je zbog ljubavi i izazova došao u Srbiju. Vodi vas na putovanja i pokazuje lepote, ali pre svega mentalitet Balkanaca.

Moja FOTOgrafija

U emisiji Moja FOTOgrafija poznate ličnosti kroz svoje fotografije od detinjstva do danas prenose svoju životnu lekciju.

Shopping&Shteking

Od pouzdanih podataka gde je dobar outlet ili koliki su popusti u gradovima, pa do čiste matematike zašto neki kredit ne treba uzeti. Kroz porodičnu ekonomiju u samo nekoliko minuta vodi vas Nada.

Uloga života

Uloge se igraju, ali i žive. Kakve je sve uloge život dodelio našim sagovornicima na javnoj i privatnoj sceni? Na koje su ponosni, a o kojim ulogama maštaju – samo su neka od pitanja za čijim odgovorima tragamo.

Zdravlje

Zdravo sa profesorom Nestorovićem

Samo na linkTV-u očekuje vas pomalo nemoguća stvar – tačne priče o zdravlju na internetu. Prof. dr Bane Nestorović ima odgovore na sva vaša pitanja.

Misija Irena

Naša Irena je čvrsto odlučila da do kraja leta vrati svoju liniju pre porođaja i zato je u pomoć pozvala stručnjake iz „e-MISIJE”. Očekuju je velike promene, i to sve pod budnim okom kamera – pratite njen napredak iz nedelje u nedelju u „Misiji Irena”.

e-Misija

Gorica Nešović i njen specijalni tim će vas svim silama naterati da na mobilnom ili računaru gledate pametne stvari! Oni će vas voditi kroz pravilnu ishranu i svet nege, i otkriti sve o pravilnom vežbanju.

Zdravo sa Dunjom

Dunja nije na ormaru, ali ako je potrebno da prestanete da se plašite nekih lekarskih postupaka i radnji, popeće se i na ormar. Različite medicinske tretmane prikazivaće vam Dunja Bibić.

Znanje

Budi i ti IT

„Budi i ti IT” je emisija o digitalnim tehnologijama, uspešnim ljudima i projektima u IT sektoru i namenjena je svima koji su prepoznali potencijal digitalnog sveta

LINK VIP

Serijal o mladim i uspešnim vizionarima sa ovih prostora i, po našem mišljenju, VIP ličnostima za 21. vek. U njihovom društvu imate osećaj da je budućnost upravo ovde i sada.

Zabava

Skalder i Moli

Srbija je dobila specijalno odeljenje službe bezbednosti. Vodi ga iskusni agent Skalder sa svojom neiskusnom koleginicom Moli.

Dr Loz

Zamislite doktora koji ima samo tri pacijenta. U jednom selu radi junak linkTV-a, doktor kome otac u mladosti nije dozvolio da ode na specijalizaciju, pa je njegov život postao predvorje mentalnog pakla...

Čista posla

Poznajete li nekoga ko je opterećen čišćenjem? Da li ste to vi? Ne brinite, uvek ima neko ko je teži slučaj. To je Duda, junakinja sa linkTV-a koja ne prašta nehigijenu! Saznajte kako se koje fleke skidaju, jer Duda je ekspert!

Nepraktična žena

Ona je Maza, a njen dragi je Lunja. Ona ne štedi ni vreme, a ni novac. Živi „široko” i pokazuje nam kako to opušteno živi „nepraktična žena”.

Slipper

Ovaj sjajni jutjuber nije vrsni poznavalac engleskog jezika pa je, umesto „The Sleeper” (spavač), postao Slipper (papuča), ali on je ekspert za muško-ženske odnose i zna šta žene žele.

TV Rasprodaja

Pravo mesto gde svojim komšijama za krsnu slavu možete kupiti dela vrhunskih slikara ili ćerki za useljenje kupiti dela svetskih vajara. Kroz savremeni format TV prodaje vodi vas Draga.

Majka Rajna

Ona je vidovita. Ona ima svoju kontakt TV emisiju. Ona je vidovita Rajna. Ona gleda u kocku, jer u kugli mnogo vidi i daje životne savete bolje od drugih, jer vidi skoro iz „mrtvog ugla”.

Veroučitelj i Dragutin

Varoški učitelj veronauke Božidar ima samo jednog đaka. Sve bi bilo u redu da to nije Dragutin. Dečak koji na nastavu dolazi obučen kao sveštenik, jer već zna šta će biti u životu – vladika.

50 pitanja

Kako izgleda kada se kamera uključi i neko vam bez ikakve pripreme postavi 50 pitanja? Srđan Ilić svoje sagovornike tera na odgovore bez „foliranja”.

Bl@gica

Majka pokušava da uradi vlog o nezi žene u klimaksu. Jedini problem je što to edituje i kači na internet njen sin Srećko. U ulozi Bl@gice je glumica Vesna Stanković.

Radim gajbe

Kada su mu propale postdiplomske studije arhitekture, odlučio se za drugačiji zanat: da obija ljudima „gajbe”. Nije ni slutio da će ga profesionalna deformacija odvesti u drugom pravcu.

AJ TI mama

Ona je nasledila tatinu kafanu, ali iz meseca u mesec nasleđuje i dugove svog sina tinejdžera koje on pravi za razne gedžete. AJ TI MAMA je primorana da se obrazuje i postane stručnjak za IT.

Udri, grome!

Posle udara groma u Košutnjaku na izletu usred noći starleta Đina je postala stručnjak za ekonomiju. Njen IQ je posle nesreće skočio na 180 i ona je „nesalomiva zver” evropske nauke.

Programska šema

PonedeljakUtorakSredaČetvrtakPetak
17:0017:0017:00Budi i ti IT/ LINK VIP17:00Zdravo sa Dunjom17:00Uloga života/Moja FOTOgrafija
18:00Misija Irena18:00Shopping&Shteking – Ima Nade18:00
20:00Zdravo sa profesorom Nestorovićem20:00Brazilac sa Balkana20:00Izuvanje sa Irenom20:00Pažnja, pažnja!20:00e-Misija
21:0021:00Dr Loz21:00Sklader i Moli21:00Čista posla21:00
22:0022:0022:0022:0022:00