Znanje

Budi i ti IT

„Budi i ti IT” je emisija o digitalnim tehnologijama, uspešnim ljudima i projektima u IT sektoru i namenjena je svima koji su prepoznali potencijal digitalnog sveta

LINK VIP

Serijal o mladim i uspešnim vizionarima sa ovih prostora i, po našem mišljenju, VIP ličnostima za 21. vek. U njihovom društvu imate osećaj da je budućnost upravo ovde i sada.

Veroučitelj i Dragutin

Varoški učitelj veronauke Božidar ima samo jednog đaka. Sve bi bilo u redu da to nije Dragutin. Dečak koji na nastavu dolazi obučen kao sveštenik, jer već zna šta će biti u životu – vladika.

AJ TI mama

Ona je nasledila tatinu kafanu, ali iz meseca u mesec nasleđuje i dugove svog sina tinejdžera koje on pravi za razne gedžete. AJ TI MAMA je primorana da se obrazuje i postane stručnjak za IT.

Zdravlje

Zdravo sa profesorom Nestorovićem

Samo na linkTV-u očekuje vas pomalo nemoguća stvar – tačne priče o zdravlju na internetu. Prof. dr Bane Nestorović ima odgovore na sva vaša pitanja.

Zdravo sa Dunjom

Dunja nije na ormaru, ali ako je potrebno da prestanete da se plašite nekih lekarskih postupaka i radnji, popeće se i na ormar. Različite medicinske tretmane prikazivaće vam Dunja Bibić.

e-Misija

Gorica Nešović i njen specijalni tim će vas svim silama naterati da na mobilnom ili računaru gledate pametne stvari! Oni će vas voditi kroz pravilnu ishranu i svet nege, i otkriti sve o pravilnom vežbanju.

Bl@gica

Majka pokušava da uradi vlog o nezi žene u klimaksu. Jedini problem je što to edituje i kači na internet njen sin Srećko. U ulozi Bl@gice je glumica Vesna Stanković.

Život

Pažnja, pažnja!

Draganu Iliću ništa neće promaći ako je stvarno korisno za vas, vašu porodicu i prijatelje – najaktuelnije i najzanimljivije teme, i to u samo nekoliko minuta.

Izuvanje sa Irenom

Sećate se Irene Spasić iz „48 sati svadba“? Udala se, ima muža i dvoje male dece. Nju zanimaju samo porodične teme i Srbija iz ugla kakav niste navikli baš da viđate.

Brazilac sa Balkana

Thiago Ferreira je Brazilac koji je zbog ljubavi i izazova došao u Srbiju. Vodi vas na putovanja i pokazuje lepote, ali pre svega mentalitet Balkanaca.

Shopping&Shteking

Od pouzdanih podataka gde je dobar outlet ili koliki su popusti u gradovima, pa do čiste matematike zašto neki kredit ne treba uzeti. Kroz porodičnu ekonomiju u samo nekoliko minuta vodi vas Nada.

Vetar u leđa

Od sada na društvenim mrežama postoji mesto gde možete da predlažete ljude kojima je potrebna pomoć. Dajemo VETAR U LEĐA onima kojima nedostaje malo kako bi krenuli dalje.

Skalder i Moli

Srbija je dobila specijalno odeljenje službe bezbednosti. Vodi ga iskusni agent Skalder sa svojom neiskusnom koleginicom Moli.

Udri, grome!

Posle udara groma u Košutnjaku na izletu usred noći starleta Đina je postala stručnjak za ekonomiju. Njen IQ je posle nesreće skočio na 180 i ona je „nesalomiva zver” evropske nauke.

Radim gajbe

Kada su mu propale postdiplomske studije arhitekture, odlučio se za drugačiji zanat: da obija ljudima „gajbe”. Nije ni slutio da će ga profesionalna deformacija odvesti u drugom pravcu.

Zabava

Nepraktična žena

Ona je Maza, a njen dragi je Lunja. Ona ne štedi ni vreme, a ni novac. Živi „široko” i pokazuje nam kako to opušteno živi „nepraktična žena”.

Slipper

Ovaj sjajni jutjuber nije vrsni poznavalac engleskog jezika pa je, umesto „The Sleeper” (spavač), postao Slipper (papuča), ali on je ekspert za muško-ženske odnose i zna šta žene žele.

TV Rasprodaja

Pravo mesto gde svojim komšijama za krsnu slavu možete kupiti dela vrhunskih slikara ili ćerki za useljenje kupiti dela svetskih vajara. Kroz savremeni format TV prodaje vodi vas Draga.

50 pitanja

Kako izgleda kada se kamera uključi i neko vam bez ikakve pripreme postavi 50 pitanja? Srđan Ilić svoje sagovornike tera na odgovore bez „foliranja”.

Moja FOTOgrafija

U emisiji Moja FOTOgrafija poznate ličnosti kroz svoje fotografije od detinjstva do danas prenose svoju životnu lekciju.

Majka Rajna

Ona je vidovita. Ona ima svoju kontakt TV emisiju. Ona je vidovita Rajna. Ona gleda u kocku, jer u kugli mnogo vidi i daje životne savete bolje od drugih, jer vidi skoro iz „mrtvog ugla”.

Too Late Show

Ona je Maky sa Y, kao veliko Yes trendingu, YouTubeu, Yogi i mantri YOLO. Y je zaštitni znak njenih milenijalaca. Zajedno sa Srđanom, tipičnim X generation predstavnikom, vodi „Too Late Show”.

Programska šema

PonedeljakUtorakSredaČetvrtakPetak
17:0050 pitanja /Moja FOTOgrafija17:00Zdravo sa Dunjom17:00Budi i ti IT17:00Link VIP18:00Shopping & Shteking
premijernopremijernopremijernopremijernopremijerno
18:00Shopping & Shteking18:00e-Misija18:00Shopping & Shteking18:00e-Misija20:30Slipper
premijernopremijernopremijernopremijernopremijerno
20:00Zdravo sa profesorom Nestorovićem20:00Brazilac sa Balkana20:00Izuvanje sa Irenom20:00Izuvanje sa Irenom21:00Too late show
premijernopremijernopremijernopremijerno
20:30Nepraktična žena20:30Majka Rajna20:30Veroučitelj20:30TV Rasprodaja
premijernopremijernopremijerno
21:00Pažnja, pažnja!
premijerno